Jonge Humanisten Nijmegen Diepgang in een ongedwongen sfeer

Agenda Overzicht


Vrijdag 26 juli 2019 - Jonge Humanisten Nijmegen Zomerpicknick


Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Zomerpicknick! Op vrijdag 26 juli gaan we lekker op het standje aan de Waal zitten, om onder het genot van wat eten en drinken even uit te rusten van de drukke Vierdaagseweek. We zullen ongetwijfeld terugblikken op de eerste helft van het jaar, en vooruitkijken naar de plannen voor de rest van het jaar.

We zullen rond 17.00 verzamelen op het strandje direct achter de bruggetjes richting de Ooijpolder en zullen daar blijven tot in de avond. Wie iets later wil aanschuiven is uiteraard ook welkom. Neem vooral wat lekkers mee om te delen met de groep.

Tijdstip: Vrijdag 26 juli 2019 - Vanaf 17.00
Locatie: Waalstrandje Ooijpolder (achter de Kaaij)

https://www.facebook.com/events/327018221584093/


Maandag 19 augustus 2019 - Jonge Humanisten Nijmegen op de Radboud IntroductiemarktOok dit jaar zijn het Humanistisch Verbond en de Jonge Humanisten Nijmegen weer aanwezig op de Introductiemarkt van de Radboud Universiteit. Loop vooral even langs onze stand om te zien met welke acties het Humanistisch Verbond op dit moment bezig is, of om een praatje te maken met ons en onze collega’s.

Tijdstip: Maandag 19 augustus 2019 - 15.00-18.00
Locatie: Park Brakkenstein

https://www.ru.nl/introductie/programma/programma-2019/introductiemarkt/


Dinsdag 10 september 2019 - Wat betekent het om Nederlander te zijn?Het Filosofisch Café Nijmegen organiseert in samenwerking met HV Nijmegen en de Jonge Humanisten Nijmegen een avond rond de vraag: Wat betekent het om Nederlander te zijn? Filosoof Evert van der Zweerde zal zich over deze vraag buigen, en ook onze eigen Evdokia zal wat vertellen over haar indrukken van het wonen in Nederland en de verschillen met Griekenland.

Tijdstip: Dinsdag 10 september 2019 - 20.00-22.00
Locatie: Café Trianon - Berg en Dalseweg 33
Toegang: 3 euro

http://www.filosofisch-cafe.nl


Vrijdag 1 t/m zondag 3 november 2019 - Jonge Humanisten NajaarsweekendHet beroemde en beruchte najaarsweekend komt er weer aan! Dit jaar zullen onze vrienden van de Jonge Humanisten Groningen de honneurs waarnemen en ons ongetwijfeld trakteren op een overvol programma met interessante lezingen, ontspannen activiteiten en heel veel gezelligheid.

Schrijf de datum alvast in je agenda, en hou de site en Facebook in de gaten voor updates!

Tijdstip: Vrijdag 1 t/m zondag 3 november 2019
Locatie: Diever

https://www.facebook.com/JongeHumanisten/